Vijesti

Najava događaja: “Upravljanje šumama u zaštićenim područjima u Crnoj Gori”

Parkovi Dinarida u saradnji sa Ministarstvom ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Crne Gore,   organizuje događaj pod nazivom:„ Upravljanje šumama u zaštićenim područjima u Crnoj Gori“.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede trenutno radi na izmjenama Zakona o šumama kojima će se omogućiti transformacija dosadašnjeg načina gazdovanja šumama na način što se ukidaju koncesije a komercijalni poslovi na gazdovanju šumama povjeravaju se privrednom društvu u državnom vlasništvu koje će biti osnovano.

Imajući ovo u vidu, a na inicijativu upravljača zaštićenih područja u Crnoj Gori, organizujemo događaj sa ciljem da se razmotre modeli upravljanja šumama u područjima koja su pod zaštitom, kao i načini saradnje upravljača zaštićenih područja i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede/Uprave za šumu.

Događaj se organizuje 16. marta u Podgorici u okviru projekta „Unapređenje upravljanja zaštićenim područjima u Crnoj Gori“ koji Parkovi Dinarida sprovode u partnerstvu sa The Nature Conservancy (TNC),  a uz podršku US Forest Service International Programs.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...