Vijesti

Predstavljena platforma Biologer na naučnoj konferenciji u NP „Prokletije”

Povodom jubileja 15 godina od osnivanja i rada Agencije za zaštitu životne sredine Crne Gore,  kao i jubileja 32 godine od donošenja Deklaracije o ekološkoj državi, u Nacionalnom parku „Prokletije” u periodu od 20. do 22. septembra ove  godine organizovana je međunarodna naučna konferencija pod nazivom „Zaštita prirode i životne sredine, stanje, značaj i perspektive”.

                Konferencija je trajala tri dana i tom prikom se okupio veliki broj naučnika i stručnjaka iz zemlje i regiona koji su, uz prezentacije i diskusije razmijenili iskustva i probleme sa kojima se suočavaju u procesu zaštite prirode, biodiverziteta i životne sredine.

                Posljednjeg dana konferencije, u okviru poster sekcije, koordinatorka projekta „Mapiranje invazivnih stranih biljnih vrsta i uspostavljanje Biologer platforme u Crnoj Gori”, Bojana Mijović, predstavila je prisutnima Biologer projekat u Crnoj Gori. Biologer platforma je uspostavljena u Crnoj Gori maja ove godine, u okviru pomenutog projekta koji sprovode Parkovi Dinarida, a koji finansira Rufford Small Grants Foundation iz Ujedinjenog Kraljevstva.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...