Vijesti

Postani volonter/ka u Agenciji za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice 

Poziv za volontiranje

Parkovi Dinarida u saradnji sa Agencijom za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice te pozivaju da se prijaviš kao volonter/ka  u Agenciji za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice.

Cilj poziva je da se oformi baza volontera koja bi pomogla Agenciji za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice u sprovođenju zaštite i nadzora u područjima kojim upravlja. Volonteri bi prvenstveno pružali podršku – pomoć Rendžerskoj službi u sprovođenju neophodnih mjera i aktivnosti kako bi osigurali adekvatnu zaštitu u zaštićenim područjima na teritoriji Glavnog grada.

Aktivnosti u kojima bi volonteri bili uključeni odnose se na:

  • Jačanje kapaciteta volontera (obuke u sprovođenju nadzora u zaštićenim područjima, obuke o korišćenju protivpožarne opreme);
  • Istraživačke aktivnosti– (odnose se na aktivnosti monitoringa biodiverziteta u zaštićenim područjima Podgorice, prikupljanje podataka na terenu od strane korisnika zaštićenih područja u cilju pripreme Planova upravljanja i sl.)
  • Svakodnevne aktivnosti na održavanju zaštićenih područja koje obavlja Rendžerska služba.

Svi zainteresovani građani/građanke mogu da se prijave na način što će ispuniti Prijava za volontiranje i  poslati na: info@auzp.me  i info@parksdinarides.com, sa naznakom Prijava za volontiranje.

Rok za prijavu: 15.11.2022.godine.

Aktivnost se realizuje u okviru projekta “Za očuvanu Goricu” koji je  podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu2 –ReLOaD2, koji finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD2 program realizuje se u partnerstvu sa petnaest lokalnih samouprava, u okviru pet klastera.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...